The Ridings W5
10105
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10105,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,overlapping_content,animate_overlapping_content,frame_around_overlapping_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

The Ridings W5

  • Projects The Ridings

The Ridings W5

The Ridings Brief – to completely refurbish an existing 1930’s detached house in an Ealing Conservation area. Providing open plan living, dining and kitchen area. Extend the property as required to provide spacious master bedroom, ensuite and dressing room and ground floor living area. Incorporate lift access to all floors to allow for full disabled usage with ground floor self-contained annex. External level access patio area with glass balustrade and full width sliding folding doors to open the house into the garden. Introduce AV and internet functioning to allow for remote operation.

Client – Private Domestic

Back to gallery

Category

large extension, refurb